I takt med att sommaren smugit sig fram har även sommarens mode tagit över sociala medier. Det är lätt att avundas modeller och kändisars trendsäkra stil när de visar upp sig på sociala medier och röda mattan. Men faktum är att det för det mesta är lätt att kopiera deras stilar. Dessutom till en bra prislapp. Vill man veta vad som kommer bli trendigt kommande säsong bör man hålla koll på vad modellerna bär under fashion shows. Ett fortsatt starkt trendplagg fortsätter att vara kjolar i alla deras modeller. Här ger vi er tips på hur du bäst bär kjolen i sommar.

Midikjolen

Midikjolen är fortsatt den hetaste modellen 2022. Det är en klassisk kjol som slutar på vaderna. Kjolar i denna stil är enkla att älska. Det är en stilren kjol som går att matcha precis hur som helst. Gör midikjolen till en lyxig variant tillsammans med en topp med smala axelband och klackar. Eller förvandla den till mysigaste kvällslooken med ett par sneakers och en hoodie. Variationen gör att plagget känns nytt helt beroende på hur du matchar det. Fler sådana plagg!

Pastellfärger är väldigt populärt nu. Men denna modell finns i alla slags färger och mönster, så välj en favorit som passar in i din nuvarande garderob. Då lovar jag att du har minst fem nya outfits genom att köpa ett enda plagg.

Minikjolen

Minikjolen blev populär på 60-talet och kommer fortfarande tillbaka i modemagasinen. I år känns minikjolen hetare än på länge.

Många ser det som ett ungt plagg, men allt handlar om hur bekväm du själv är med att bära kort-kort. Du får den korta minikjolen att kännas riktigt stilren och klassisk genom att använda den tillsammans med en matchande kavaj. En pastellkavaj tillsammans med en minikjol i samma färg som bryts av med en vit topp, ja tack! Set är överlag fortsatt starkt trendmässigt.

Ett annat trendigt sätt att bära denna stil på är tillsammans med en lång tröja så att du endast ser slutet på kjolen under tröjslutet.

Kjolar i satin

Satin är ett material som hållit sig på trendtoppen i flera år nu. Satin är ett svalt material som känns lyxigt, vilket innebär att du kan vara lite mer edgy genom att blanda en satin-kjol tillsammans med en t-shirt med tryck. Eller mer stilren genom en matchande satin-topp. Du har garanterat sett midikjolen i satin under några år nu – och vi förstår varför vi inte tröttnar.

Virkat

En hyfsat ny trend för i år är virkat. Virkade toppar eller virkade strandklänningar står högst på mångas favoritlistor i år. En virkad kjol som är stylad rätt slår båda med hästlängder. En tight vit klänning som slutar strax under rumpan tillsammans med en virkad långkjol över – behöver vi säga mer?

Som alltid när det gäller mode är det viktigaste att du känner dig bekväm, inte att modeller lyckas bära upp något. Kjolar finns i mängder av former och material, vilket innebär att du kommer hitta en perfekt kjol just för dig.