Förutom att det finns många kvinnliga modeller så finns det även en del manliga modeller som jobbar internationellt. I den här delen kommer du att få veta lite om några utländska manliga modeller.

Francisco Lachowski

Francisco Lachowski föddes år 1991 i Brasilien. Hans modellkarriär tog fart i samband med att han vann en modelltävling där vinsten var ett kontrakt med modellagenturen ford models. Han har varit anlitad av ett flertal stora modehus och varumärken.

Tyson Beckford

Tyson Beckford är en amerikansk modell. Han föddes år 1970 i New York. Han är kanske mest känd som modell för det stora varumärket och modehuset Ralph Lauren. Han anses vara en av de mest framgångsrika och anlitade svarta modellerna. Förutom att han har jobbat som modell har han även jobbat som programledare för tv-programmet make me a supermodel.

Lucky Blue Smith

En av de yngre manliga modellerna just nu är amerikanske Lucky Blue Smith. Han föddes år 1998 och har arbetat som modell sedan han var 12 år gammal. Sedan dess har han varit en av de mest anlitade manliga modellerna och har bland annat jobbat för Fendi, Ralph Lauren och Calvin Klein.