Driver du en mode- eller skönhetsbutik? Eller har du en webbshop, blogg och Youtubekanal som är nischad kring just skönhet och mode? Då är det smart att trycka upp snygga profilprodukter för att göra reklam för ditt företag.

Tryck upp profilprodukter

Ett smart sätt att marknadsföra dina skönhetsprodukter på är genom att trycka upp passande profilprodukter. En profilprodukt är en enfärgad t-shirt, penna, mugg, paraply eller musplatta som du trycker din logga på. Eller något annat tryck. Om du driver en modebutik kan du trycka t shirt med er logga som alla i affären har på sig. Så blir det lätt för kunderna att veta vilka som är butikspersonal. Du kan också trycka upp kläder och andra saker med er logga för att sälja eller ge bort. Det finns jättemånga olika slags profilprodukter som du kan välja mellan. Några klassiker är t-shirt, penna, keps, musplatta, datorfodral, jacka och så klart muggen. Men du kan också trycka upp godis, choklad, necessär och smink med er logga. Möjligheterna är många. Gå in på Medtryck för att trycka t shirt, tröjor, morgonrockar, pannband, muggar och skönhetsprodukter med din design. Låt helt enkelt kunderna börja göra reklam för er.

Marknadsför med profilprodukter

Hur ska du då marknadsföra din affär med profilprodukter? Den stora fördelen med just profilprodukter är att din logga kommer finnas på prylar som dina kunder använder i sin vardag. Du skickar med en penna eller sött manikyrsett i bambu med din logga i varje paket. Eller så väjer du att trycka upp t shirt som du ger kunderna gratis när de handlar över en viss summa pengar. På Medtryck kan du välja olika slags kvalitet och material på sakerna som du ska trycka upp. Om du valt att trycka t shirt i bättre kvalitet, som ekologisk bomull, kan du rent av sälja dina tröjor. För att marknadsföra dina profilprodukter på ett smart sätt måste du ha en tanke med din reklam. Besluta i förväg om du ska sälja eller ge bort. Om alla kunder ska få något eller bara vissa utvalda. Sedan väljer du utförandet på dina produkter utifrån målet med din strategi.

Låt kunder göra reklam för dig

Det råder stor konkurrens inom mode- och skönhetsbranschen, samtidigt är det en lukrativ nisch med många kunder. Vare sig du har butik, en webbshop, en YouTubekanal eller många följare på sociala medier är det smart att ha personliga produkter att ge bort eller sälja. Effekten blir att dina kunder, läsare, följare eller tittare blir levande reklampelare. De använder muggen eller pennan med din logga i skolan eller på jobbet. Har på sig t-shirten på gymmet eller när de leker med sina barn. Varje gång som de använder eller sätter på sig produkterna från dig blir de påminda om just ditt företag. Så att de oftare går in på din blogg, webbshop eller fysiska butik. För att göra än mer reklam kan du också lotta ut t-shirt och andra saker. Då uppfattas du som generös och många kommer gå in på din sajt för att kunna vinna tröjan, necessären eller muggen.